'Jake Paul overleeft straatgevecht niet!' Mike Perry wil op de vuist Nieuws
Nieuws

'Jake Paul overleeft straatgevecht niet!' Mike Perry wil op de vuist

'Jake Paul overleeft straatgevecht niet!' Mike Perry wil op de vuist

Mike Perry, ook bekend als "Platinum", heeft zijn zinnen gezet op Jake Paul. Op dit moment bereidt Paul zich voor op een controversieel gevecht met de legendarische zwaargewicht Mike Tyson. Gezien Tyson's leeftijd van 58 jaar, trekken velen de veiligheid van dit gevecht in twijfel.

Mocht Paul erin slagen de voormalige onbetwiste wereldkampioen zwaargewicht te verslaan, dan wacht hem een nieuwe, intimiderende uitdaging.

"Test jezelf echt" Mike Perry daagt Jake Paul uit

In een recent interview met TMZ Sports werd Mike Perry gevraagd naar zijn interesse om "The Problem Child" te bevechten. Perry bevestigde dat hij graag een straatgevecht met Paul zou willen aangaan, op voorwaarde dat Paul eerst Mike Tyson verslaat.

"Ja, maar hij doet geen bare-knuckle," zei Perry. "Maar ik zou Jake Paul niet uitsluiten omdat hij dingen doet waarvan mensen zeggen dat hij er bang voor is. En dat trok me juist aan bij bare-knuckle, omdat zoveel mensen er bang voor zijn of zich zorgen over maken, en ik denk 'Het lijkt mij echt'. Dus Jake, ik daag je echt uit, als je langs Mike Tyson komt, test jezelf dan echt en laten we een straatgevecht hebben."

Geen Respect voor de YouTuber-Bokser

Gevraagd of hij enig respect had voor de YouTuber die bokser werd, onthulde Perry dat hij dat niet had. Hoewel hij erkende dat Paul enige vaardigheid in de boksring had, maakte hij de kwaliteit van zijn tegenstanders belachelijk en leek hij er zeker van te zijn dat hij Paul in een één-op-één gevecht zou vernietigen.

"Nee man, fuck Jake," zei Perry. "Ja, hij heeft wat [talent], maar ik zou zeggen dat ik hem net zo snel versla als hij die taxichauffeurs verslaat, vooral met bare-knuckle. Ik zal hem pijn doen, en hij zal huilen en wegrennen en zich in de hoek in de foetushouding oprollen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws