πŸŽ₯ Kickbokser pauzeert voor sigaretje tussen rondes: 'Roken om te winnen' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Kickbokser pauzeert voor sigaretje tussen rondes: 'Roken om te winnen'

πŸŽ₯ Kickbokser pauzeert voor sigaretje tussen rondes: 'Roken om te winnen'

Blobtang is wellicht het meest slechte voorbeeld van een fitte kickbokser, toch is de tussen de rondes door rokende Thai een ware sensatie aan het worden.

In de dynamische en vaak onvoorspelbare wereld van het kickboksen, duiken soms karakters op die het conventionele begrip van een atleet tarten. Blobtang is zo'n figuur, een kickbokser die niet alleen de aandacht trekt door zijn ongebruikelijke voorbereiding en herstel tussen de rondes door, maar ook door zijn indrukwekkende prestaties in de ring.

Tussen de rondes door roken

Bij het event FIGHT CIRCUS 6 "The Rise OR Fall of Sloppy Balboa" in Bangkok, was Blobtang, een Thaise vechter van ruim 130 kilo, opnieuw het middelpunt van de belangstelling. Zijn gewoonte om tussen de rondes door te roken, terwijl hij een pakje Marlboro sigaretten leeg pafte, trekt flink de aandacht.

Deze ongebruikelijke tactiek heeft hem echter niet weerhouden van het leveren van indrukwekkende prestaties in de ring, waarbij zijn tegenstanders keer op keer versteld staan van zijn vermogen om uit te delen en te incasseren.

Entertainment boven alles

Joe Nutt, de organisator van Fight Circus, heeft een duidelijke visie op wat vechtsporten moeten zijn: vermakelijk en verre van saai. Met deelnames van grote namen zoals K-1 legende Bob Sapp, positioneert Fight Circus zich als een platform waar de grenzen van traditioneel vechten worden opgerekt.

Het is een omgeving waar vechters zoals Blobtang kunnen schitteren, ongeacht hun onconventionele methoden. "Vechten moet leuk zijn, dat is onze filosofie hier bij Fight Circus," zegt Joe Nutt. "Blobtang is het perfecte voorbeeld van hoe we entertainment combineren met competitieve geest."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws