'Alle gevechten van Jake Paul zijn nep': UFC-ster komt met bewijs Nieuws
Nieuws

'Alle gevechten van Jake Paul zijn nep': UFC-ster komt met bewijs

'Alle gevechten van Jake Paul zijn nep': UFC-ster komt met bewijs

Jake Paul zijn gevechten zijn allemaal opgezet spel, Colby Covington zegt te weten dat de YouTube ster vals speelt en hoe.

Dat Jake Paul de ene na de andere vechter onderuit tikt moet wel opgezet spel zijn, daar is UFC vechter Colby Covington van overtuigd. Ook beweerd Covington dat Paul alle verboden middelen gebruikt en een laboratorium experiment is net als zijn volgespoten broer Logan Paul.

"Ik zijn gevecht met Nate Robinson die een kop kleiner is, wenkte Jake dat deze zijn dekking moest laten zakken. Dat gebeurde en Robinson ging neer", zegt Covington. Over het aanstaande gevecht met bokslegende Mike Tyson zegt de UFC-ster dat dit onverantwoord is.

Levensgevaarlijk

"Kijk, ik zat vorige week met Mike Tyson in het vliegtuig. Hij ziet er niet zo uit als in die trainingsvideo's, die zijn jaren oud. De man in 58 wat denk je. Jake gaat hem KO slaan met alle gevaren van dien."

Covington zegt dat Tyson gevaarlijk bezig is op zijn leeftijd en dat hij een hartaanval kan krijgen of een hersenbloeding: "Levensgevaarlijk dit, Mike moet dit niet doen. Geld is niet alles", aldus Covington.

Belangrijke Jake Paul update

Jake Paul wil alle schijn wegnemen dat zijn gevechten nep zijn. Ook zijn training zou niets voorstellen maar met die geruchten maakte Jake Paul vandaag korte metten. Hij traint met het Amerikaanse Olympische boksteam in Colorado, Amerika op grote hoogte. dit doet Jake Paul om zo meer lucht te hebben voor zijn gevecht met Mike Tyson, wat wel eens een uitputtingslag kan worden.

jake paul

Jake Pauls overwinningen in het boksen

No. Result Record Opponent Type Date
10 Win 9–1 Ryan Bourland TKO Mar 2, 2024
9 Win 8–1 Andre August KO Dec 15, 2023
8 Win 7–1 Nate Diaz UD Aug 5, 2023
7 Loss 6–1 Tommy Fury SD Feb 26, 2023
6 Win 6–0 Anderson Silva UD Oct 29, 2022
5 Win 5–0 Tyron Woodley KO Dec 18, 2021
4 Win 4–0 Tyron Woodley SD Aug 29, 2021
3 Win 3–0 Ben Askren TKO Apr 17, 2021
2 Win 2–0 Nate Robinson KO Nov 28, 2020
1 Win 1–0 AnEsonGib TKO Jan 30, 2020

Deze lijst toont Jake Pauls snelle opkomst in de wereld van het boksen, met een record van 9 overwinningen en 1 verlies, waarvan 6 overwinningen door knockout.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws