Bokskoning Tyson Fury kan aan de bak! Uitgedaagd door onverwachte rivaal Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskoning Tyson Fury kan aan de bak! Uitgedaagd door onverwachte rivaal

Bokskoning Tyson Fury kan aan de bak! Uitgedaagd door onverwachte rivaal

Tyson Fury zag zijn gevecht voor 29 april tegen Oleksandr Usyk gisteren verdampen. Echter daagt de Mexicaan Andy Ruiz hem uit en maakt al promotie voor de wedstrijd.

Het heen en weer spelletje welke tussen Fury en Usyk gisteren leek te eindigen, maar waar toch nog een sprankje hoop ligt op herleving, kreeg gisten een einde. Usyk was het gedrag van de Britse bokskoning en WBC-zwaargewicht kampioen volgens eigen zeggen zat en brak de onderhandelingen af.

Hiermee lijkt het gevecht van 29 april van de baan en zitten Usyk en Fury zonder tegenstander. Gisteren verklaarde Sugar Hill de coach van Fury dat zijn bokser nooit was gestart met trainen voor Usyk. Wat de soap nog completer lijkt te maken.

Andy Ruiz Jr daagt Tyson Fury uit voor gevecht

Echter kan Fury aan de bak want het ontbreekt hem niet aan uitdagers die de ring in willen, waaronder en geheel onverwacht Andy Ruiz jr. Deze zorgde voor een grote schok toen hij. in bokslegende anthony Joshua versloeg in juni 2019 en als diens titels afsnoepte. Om deze in december dat jaar weer te moeten afstaan aan Joshua.

Ruiz lijkt echter van plan om tegen Fury de ring in te gaan. Om de Brit erop te wijzen dat hij het gevecht wil, poste Ruiz op Twitter zelfs al een heuse vechtposter. met als bijschrift: "laten we het doen." Ruiz staat nummer 2 op de WBC-lijsten, terwijl Deontay Wilder op nummer één staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws