ZIEN! Woeste Tyson Fury lanceert ergste scheldpartij tot nu toe Nieuws
Nieuws

ZIEN! Woeste Tyson Fury lanceert ergste scheldpartij tot nu toe

ZIEN! Woeste Tyson Fury lanceert ergste scheldpartij tot nu toe

Tyson Fury is vandaag compleet uit zijn plaat gegaan en heeft zijn grootste scheldpartij tot nu toe gelanceerd. Met als doelwitten rivaal Oleksander Usyk en opiniemaker Simon Jordan.

Jordan gaf Fury de schuld van de vertraging voor het gevecht van de bokskoning tegen Usyk. En zei dat de 'hele wereld' zich tegen de WBC-kampioen zou keren als hij nog een obstakel voor de onderhandelingen zou toevoegen.

“Ik kan niet wachten, ik ben in de beste vorm van mijn leven, ik ben verdomme klaar om te rocken en ik wou dat het gevecht dit weekend was", schreeuwde Fury. “Usyk jij bad eend, lelijk, scheel konijn, kat, lelijk stuk stront, je wordt knock-out geslagen."

Fury reageerde op zijn Instagram-verhaal en daagde zowel Usyk als Jordan uit. Hij tagde per ongeluk Simon Cowell in plaats van Jordan, tot groot vermaak van laatstgenoemde.

Jordan was het niet eens met het punt dat Fury in de video maakte, en daagde Fury uit om live met hem te gaan op internet en de kwestie persoonlijk te bespreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws