Boksicoon Mike Tyson vangt klappen van mini knokker! 'Is die gast geen 20?' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson vangt klappen van mini knokker! 'Is die gast geen 20?'

Boksicoon Mike Tyson vangt klappen van mini knokker! 'Is die gast geen 20?'

Hasbulla Magomedov deelde een aantal klappen aan voormalig wereldkampioen zwaargewicht Mike Tyson. De mini knokker was gast in de podcast van Tyson.

Hasbulla slaagde erin om een ​​stoot te landen bij de voormalig wereldkampioen zwaargewicht Tyson, voordat Iron Mike reageerde zoals alleen hij dat kan. Magomedov is bekend om zijn connecties met UFC, in feite heeft de kleine man met de grote houding zelfs een contract ondertekend bij Dana White's organisatie.

De 20-jarige houdt zich echter niet alleen bezig met MMA en nu is hij betrokken bij boksen, nadat hij handschoenen oppakte tegen Tyson tijdens een recente opname van de Amerikaanse podcast 'Hotboxin', zoals te zien is in de video. Hasbulla gooit er een paar stoten uit, maar Iron Mike is goed afgedekt, terwijl hij zijn hoofd heen en weer beweegt om niet geraakt te worden door een onverwachte stoot.

Mike Tyson bijt in oor Hasbulla

Maar hij stopt even wanneer zijn 'tegenstander' hem aan de zijkant van zijn hoofd raakt, en plotseling ziet zijn verdediging er niet meer zo goed uit. De Rus begint vervolgens bommen door de kloof in de 56-jarige verdediging te regenen en je kunt zien hoe hij meerdere stoten weet te scoren.

En dat is wanneer de voormalige kampioen gemeen wordt, zoals hij deed toen hij wist dat hij verloor tegen Evander Holyfield in hun wedstrijd om de WBA-wereldtitel uit 1997. Wetend dat het slecht gaat met hem, pikt de Baddest Man on the Planet Hasbulla op, alsof hij een kind was, en probeert hij in zijn oor te bijten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws