Tyson Fury 'totaal afgebrand' door boze boksfans! 'Vieze geldwolf' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury 'totaal afgebrand' door boze boksfans! 'Vieze geldwolf'

Tyson Fury 'totaal afgebrand' door boze boksfans! 'Vieze geldwolf'

Boksfans zijn tegen Tyson Fury uitgevaren na het afzeggen van zijn gevecht met Oleksandr Usyk vanwege steeds toenemende eisen. De Brit wordt uitgemaakt voor geldwolf.

Het omstreden titelgevecht tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk, dat op 29 april in Londen gepland stond, is nu officieel van de baan. In een verklaring aan Jim White van talkSPORT bevestigde Usyks promoter Alex Krassyuk dat de wedstrijd afgezegd moest worden nadat Fury steeds onrealistischere eisen stelde.

Naar aanleiding van het ongelukkige nieuws, spraken boksfans hun woede uit op Twitter. Twittergebruiker @sussexbythesea4 markeerde haar steun voor Usyk en beschuldigde Fury een vieze geldwolf te zijn.

Tyson Fury is te bang om tegen Oleksandr Usyk te vechten

Een andere gebruiker lachte om de mogelijkheid dat 'The Gyspy King' voor de vierde keer tegen Derek Chisora zou komen te vechten in plaats van de Oekraïner. Gebruiker @Mc_Legend_Face verklaarde dat Fury een schande voor de bokssport was.

Ook wordt beweerd dat Fury helemaal nooit van plan zou zijn geweest tegen Usyk te vechten. Waar gezegd wordt dat de WBC kampioen het gevecht afhoudt uit angst dat Usyk hem verslaat. Iets wat volgens boks experts zeker een mogelijkheid zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws