🎥 Bareknuckle boksers zwaar de fout in! 'Dit kan toch niet waar zijn' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Bareknuckle boksers zwaar de fout in! 'Dit kan toch niet waar zijn'

🎥 Bareknuckle boksers zwaar de fout in! 'Dit kan toch niet waar zijn'

Is dit Bareknuckle of MMA? Dat vroegen de fans zich afgelopen nacht af na een illegale worp en een spinning back kick tijdens het BKFC 39 event in Amerika.

BKFC 39 vond afgelopen nacht plaats in Norfolk, Virginia met twee titels op het spel in de hoofd- en co-hoofdevenementen. Een van de gevechten die tussen Reggie Barnett Jr. Frank Alvarez zag een illegale actie die niet is teogestaan.

Midden in hun gevecht werd Barnett opgepakt door Alvarez en door de lucht gesmeten. Barnett kwam hard op zijn hoofd en nek terecht en lag kermend op de grond. Toch mocht het gevecht doorgaan en liep Alvarez met de winst en titel weg.

Een ander gevecht op de BKFC 39 kaart die tussen Kyle Wright en Pat Casey van oorsprong MMA-vechter en kickbokser, kwam ook in opspraak toen laatstgenoemde een spinning back kick uitdeelde. Dit gebeurde nadat Casey geraakt was met een stevige rechterstoot.

De scheids begon met tellen en het gevecht ging door. Desalniettemin ging Wright weer aan het werk en raakte Casey opnieuw. Diens instincten kwamen naar boven en Casey gaf de trap in het lichaam van Wright. Toen kwam de scheidsrechter tussenbeide en werd het gevecht gestaakt.

De fans reageerden verschillend op de schoonheidsfoutjes van de boksers. "Dit kan toch niet waar zijn, laten we het bij boksen houden", schreef een fan. "Schitterend dit een mix van Bareknuckle en MMA", schreef een ander. Over het algemeen blijft boksen met blote knokkels een controversiële en vaak verkeerd begrepen sport, met voor- en tegenstanders die ruzie maken over de verdiensten en risico's ervan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws