Video bewijst valsspelen Austin Trout in Bare Knuckle bokswedstrijd tegen Diego Sanchez Boks Nieuws
Boks Nieuws

Video bewijst valsspelen Austin Trout in Bare Knuckle bokswedstrijd tegen Diego Sanchez

Video bewijst valsspelen Austin Trout in Bare Knuckle bokswedstrijd tegen Diego Sanchez

Diego Sanchez blijkt legitiem bewijs te hebben over zijn beschuldigingen van bedrog tegen Austin Trout in hun BKFC gevecht afgelopen weekend.

Het recente 'BKFC KnuckleMania 3' event die afgelopen vrijdag 17 februari plaatsvond in Albuquerque, New Mexico, zag Austin Trout Diego Sanchez verslaan door een vierde ronde TKO.

De 41-jarige Sanchez beschuldigt de voormalig bokskampioen van vals spelen tijdens de wedstrijd. Blijkbaar hebben camera's Trout's team betrapt terwijl er grote hoeveelheden vaseline op zijn schouders werden aanbracht. Daarbij zegt Sanchez dat hij de clinch niet kon gebruiken, wat een belangrijk onderdeel was van zijn vechtstrategie.

Sanchez ging naar ‘Instagram’ en plaatste: “Allereerst heb ik geen vaseline gekregen! Ten tweede voelde ik dat Vaseline helemaal op zijn schouder en zijn nek zat tijdens het gevecht, het werd zo zwaar aangebracht dat ik de clinch niet kon gebruiken, dit is iedereen bedriegen", claimde Sanchez.

Er werden ook videobeelden gedeeld op ‘Instagram’ waarop te zien is dat Austin Trout grote hoeveelheden vaseline in zijn hoek krijgt aangebracht. Sanchez heeft gedreigd zijn advocaten erbij te betrekken. Sanchez krijgt veel bijval van andere vechters die zeggen dat deze inderdaad in het nadeel was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws