'Boksen nog meer naar de kloten!' KSI en Joe Fournier wedden absurd hoog bedrag op hun wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Boksen nog meer naar de kloten!' KSI en Joe Fournier wedden absurd hoog bedrag op hun wedstrijd

'Boksen nog meer naar de kloten!' KSI en Joe Fournier wedden absurd hoog bedrag op hun wedstrijd

KSI en Joe Fournier hebben bevestigd dat er voor hun YouTube bokspartij op 13 mei 2021 een weddenschap van 10 miljoen tussen hun beide is. Echter ligt dit onder vuur.

YouTube ster KSI en de 40-jarige 'boksmiljardair' Fournier staan bekend om hun exhibition fights (oefen wedstrijden). Fournier heeft een ongeslagen record, maar verloor zijn laatste profpartij tegen David Haye in september 2021.

Fournier stelde KSI voor om zijn Misfits Boxing promotie te kopen voor 10 miljoen pond voor dat ze de ring in stappen. Daarnaast bood hij de YouTuber aan om zijn drankmerk Prime Energy te kopen, dat KSI samen met zijn vorige tegenstander Logan Paul bezit.

Zo helpen ze het boksen naar de kloten

De 10 miljoen die KSI en Forunier hebben afgesproken is volgens critici een teken van absurdisme: 'Niet normaal mee dit, zo helpen ze het boksen nog meer naar de kloten", aldus een commentaar op social media. Het influnecer boksen ligt al langer onder vuur om de matchups en randvoorwaarden.

KSI accepteerde Fournier's aanbod en deelde dat hij voor het geld niet in de sport zit, maar om zijn publiek te laten zien wat er allemaal mogelijk is met hard werken en doorzettingsvermogen. Hij zei dat hij het aanbod aanvaardde en dat Fournier 'slapend' op de grond zou eindigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws