Bare knuckle wedstrijd tussen vechtlegendes Buakaw en Saenchai afgelast Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Bare knuckle wedstrijd tussen vechtlegendes Buakaw en Saenchai afgelast

Bare knuckle wedstrijd tussen vechtlegendes Buakaw en Saenchai afgelast

Gisteren werd officieel bevestigd dat de boksgevecht tussen Buakaw Banchamek en Saenchai PKSaenchaigym, die gepland stond voor 18 maart, niet doorgaat.

De twee waren vrienden en poseerden samen voor een foto een paar dagen na de aankondiging van de gevecht. Toch leek het erop dat ze bereid waren hun vriendschap opzij te zetten om de match te laten plaatsvinden, maar nu is deze uitgesteld.

Er is veel cynisme rond de aankondiging van de match vanwege de vriendschap tussen de twee boksers, maar Saenchai verzekerde de fans dat het een echte gevecht zou worden. Er lijkt nu echter geen twijfel meer over te bestaan dat de match niet doorgaat, hoewel er geen wrok of vijandigheid tussen de twee te zien is.

Het lijkt erop dat we nooit te weten zullen komen of deze twee grote namen van de Muay Thai-wereld Buakaw en Sanchai echt tegen elkaar zouden vechten, of dat het gewoon een sparring match zou zijn geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws