🎥 Sexy bokser die alles laat zien doelwit Instagram politie? 'Het randje over' Nieuws
Nieuws

🎥 Sexy bokser die alles laat zien doelwit Instagram politie? 'Het randje over'

🎥 Sexy bokser die alles laat zien doelwit Instagram politie? 'Het randje over'

Ebanie Bridges is een bokskampioen die het afgelopen jaar veel opzien baarde met haar opvallende verschijningen bij de wegingen. Vooral haar bijna naakt zijn veroorzaakte rellen.

Ook op Instagram heeft Ebanie veel volgers (730,000), en laat ze soms een kijkje nemen in haar leven. Zo maakte ze onlangs een foto waarop ze in doorschijnende lingerie staat. Dit werd door haar volgers meteen opgemerkt en er werd zelfs gevreesd dat de 'Instagram politie' hier naar komt kijken.

De nieuwste upload, die binnen enkele uren meer dan 30.000 likes opleverde, was niet haar eerste die de limiet van Instagram-regelgeving op de proef stelde. Bridges verdient al veel geld met haar OnlyFans-account en verdiende volgens eigen zeggen al binnen 10 weken in de top 0.01% van verdieners.

Ondanks dat ze veel geld verdient met OnlyFans, zou ze liever lesgeven. Door haar risicovolle foto's op Instagram lijkt ze echter steeds meer op de radar van 'Instagram politie' te komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws