Angsthaas! Jake Paul maakt voor gevecht tegen Nate Diaz drastische beslissing Boks Nieuws
Boks Nieuws

Angsthaas! Jake Paul maakt voor gevecht tegen Nate Diaz drastische beslissing

Angsthaas! Jake Paul maakt voor gevecht tegen Nate Diaz drastische beslissing

Jake Paul heeft een verandering aan zijn team aangebracht voor zijn gevecht tegen Nate Diaz op 5 augustus in Dallas, Texas.

Het is een zeer veelbesproken gevecht en de inzet is hoog, aangezien Paul zegt dat met een verlies hij angst heeft dat zijn carrière voorbij is. Met dat in het achterhoofd heeft Paul een verandering in zijn team aangebracht. Paul heeft Shane Mosley als zijn hoofdcoach aangesteld, terwijl de voormalige hoofdcoach BJ Flores op het team blijft als adviesconsulent.

J'Leon Love blijft ook deel uitmaken van zijn team, terwijl Theo Chambers is toegevoegd aan het coaching team. "Ik wilde iedereen op het team opnieuw bekijken", zei Paul tegen ESPN. "Veranderingen aangebracht, terug naar de tekentafel. En essentieel, er waren bepaalde fouten die ik maakte die Shane en mijn hoofdcoach Theo Chambers hebben geïdentificeerd en we zijn het erover eens."

Jake Paul maakte teveel fouten in gevecht tegen Tommy Fury

Dit is ook niet de eerste keer dat Jake Paul, Shane Mosley als coach zal hebben. Mosley hielp Paul bij zijn eerste gevecht tegen YouTuber AnEsonGib, maar op dat moment had Mosley geen tijd om volledig met Paul aan de slag te gaan. Mosley is klaar om opnieuw met Jake Paul te werken en gelooft dat er enkele fouten zijn gemaakt in Paul's laatste gevecht die hij tegen Nate Diaz wil corrigeren.

"Ik denk dat toen hij in de ring stapte met Tommy Fury, zijn mentale zelf niet daar was, zijn gezondheid niet 100% was en er waren veel dingen die verkeerd waren", zei Mosley over Paul. "En er zijn een paar kleine, kleine technische dingen die hij zou moeten werken en kan werken. Maar ik denk dat het hoofdprobleem was mentaal, hoe hij het gevecht benaderde. " Paul is momenteel aangemerkt als favoriet om Diaz op 5 augustus te verslaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws