Roman Reigns heeft éénwoord boodschap voorafgaand aan zijn terugkeer naar WWE SmackDown Pro Wrestling
Pro Wrestling

Roman Reigns heeft éénwoord boodschap voorafgaand aan zijn terugkeer naar WWE SmackDown

Roman Reigns heeft éénwoord boodschap voorafgaand aan zijn terugkeer naar WWE SmackDown

Roman Reigns keert vanavond terug naar WWE SmackDown voor het eerst sinds augustus, en het is onbekend hoe hij zal reageren op de recente ontwikkelingen binnen The Bloodline. Tijdens zijn afwezigheid lijkt Jimmy Uso weer deel uit te maken van de familie, terwijl The Judgment Day nu hun bondgenoten zijn geworden en Paul Heyman lijkt Ava te hebben gerekruteerd.

Het belooft een aflevering vol actie te worden, aangezien het de seizoenspremière is, en voorafgaand aan het evenement heeft Reigns een boodschap gestuurd. Het is immers vrijdag de 13e, en het zou kunnen dat het bedrijf ervoor wil zorgen dat deze dag op stijlvolle wijze wordt gevierd.

John Cena heeft al gereageerd op het feit dat Reigns vanavond aanwezig zal zijn, wat zou kunnen duiden op geruchten dat John Cena Reigns zou kunnen uitdagen in Saudi-Arabië op 4 november.

Hoe zal Roman Reigns reageren op recente ontwikkelingen binnen The Bloodline?

Het zijn vreemde maanden geweest voor Roman Reigns. Sinds zijn afwezigheid heeft Paul Heyman hem voortdurend aan de telefoon om ervoor te zorgen dat elke zet die hij maakt is geautoriseerd. Dit geeft de indruk dat Reigns tevreden zal zijn met de veranderingen die zijn doorgevoerd, aangezien hij aan de andere kant van de lijn was om toestemming te geven.

Er zijn ook geruchten dat Reigns deze week Ava aan The Bloodline zou kunnen toevoegen in SmackDown. Rhea Ripley en Mia Yim zijn de laatste weken een probleem geworden voor de familie, dus een vrouw zou aan de groep kunnen worden toegevoegd om de balans te herstellen.

Reigns zal eindelijk zijn mening kunnen delen, en als hij niet tevreden is, kunnen er belangrijke veranderingen in zijn familie plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws