Na pak slaag zet WWE-legende Hulk Hogan neefje familie uit! 'Naam niet waardig' Nieuws
Nieuws

Na pak slaag zet WWE-legende Hulk Hogan neefje familie uit! 'Naam niet waardig'

Na pak slaag zet WWE-legende Hulk Hogan neefje familie uit! 'Naam niet waardig'

David Bollea een neef van worstellegende Hulk Hogan, bevond zich aan de verkeerde kant van een flinke afranseling in de eerste ronde van een mixed martial arts-evenement gisteren.

In het openingsgevecht van een MMA-evenement op zondag kreeg 'King' David Bollea, de neef van WWE-legende Hulk Hogan, een zware nederlaag in de eerste ronde. Bollea, die de kooi betrad voor zijn 11e carrièregevecht bij Fury Challenger Series 5, stond tegenover Paul Garza met een 4-3 record.

Hulk Hogan flikkert neef familie uit na verliezen MMA-wedstrijd

Een video van het gevecht toonde dat Bollea overweldigd werd en uiteindelijk in de eerste ronde werd verslagen met een genadeloze knock-out. Hoewel Bollea zich soms identificeert met de Hogan-naam, heeft zijn beroemde oom in het verleden verklaard dat hij weinig tot niets over hem weet en geen recht heeft om de Hogan-naam te gebruiken.

"Ik heb hem slechts twee keer in mijn hele leven ontmoet ... hij weet niets over de Hogan-familie, de naam Hogan, en heeft geen recht om die te gebruiken", vertelde Hulk aan TMZ in een interview uit 2014.

Sterker nog door dit geintje is Bollea met een de familie uitgezet door Hulk Hogan die zijn spelletjes klaarblijkelijk zat is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws