Hulk Hogan blijft liegen! Valse claim over MMA-gevechten ontmaskerd Nieuws
Nieuws

Hulk Hogan blijft liegen! Valse claim over MMA-gevechten ontmaskerd

Hulk Hogan blijft liegen! Valse claim over MMA-gevechten ontmaskerd

Hulk Hogan kan blijkbaar niet stoppen met liegen, aangezien hij beweert dat hij in de jaren '70 heeft gevochten tegen PRIDE Fighters.

Dit nieuws is opmerkelijk omdat het bekend is dat het eerste PRIDE-evenement pas in 1997 plaatsvond, en de eerste Pay-Per-View (PPV) van de UFC was in 1993. In een opvallend interview met de Melbourne's Herald Sun, beweerde Hogan ook dat hij was uitgenodigd om deel te nemen aan UFC 1, het debuut evenement van de Ultimate Fighting Championship.

Hulk Hogan loog over Gevechten met PRIDE Fighters in de Jaren '70

Dit heeft echter geleid tot een verhitte discussie binnen de MMA-gemeenschap, aangezien historische gegevens aantonen dat Hogan's beweringen niet overeenkomen met de feitelijke chronologie van deze vechtsportorganisaties.

Campbell McLaren, mede-oprichter van de UFC, heeft alle beweringen van Hogan afgewezen en ontkent dat er ooit een aanbieding vanuit de UFC naar Hogan is gegaan. Dit werpt nog meer twijfel op de geloofwaardigheid van Hogan's uitspraken en voegt toe aan de reeks valse claims die de voormalige professionele worstelaar in de loop der jaren heeft gedaan.

Deze laatste ronde van onwaarheden en valse beweringen heeft geleid tot toenemende kritiek en frustratie van fans en insiders binnen de vechtsportgemeenschap. Hogan's pogingen om zichzelf te verbinden met de vroege dagen van PRIDE en UFC lijken niet alleen misleidend, maar ook een gebrek aan respect te tonen voor de werkelijke geschiedenis van deze sporten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws