WWE-ster hint naar mogelijke wedstrijd tegen John Cena die al drie jaar in de maak is Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE-ster hint naar mogelijke wedstrijd tegen John Cena die al drie jaar in de maak is

WWE-ster hint naar mogelijke wedstrijd tegen John Cena die al drie jaar in de maak is

John Cena, een absolute legende in de WWE, heeft recentelijk de aandacht getrokken door te hinten naar een langverwachte wedstrijd. Cena, die bekendstaat als een 16-voudig wereldkampioen en een toekomstige lid van de WWE Hall of Fame, heeft altijd een prominente plaats ingenomen in de WWE-wereld.

Tijdens zijn vroege jaren in de WWE was er een lopende grap dat hij de "ultieme gouden schop" was, wat betekende dat hij jongere sterren belette op te rijzen naar de top. Toch heeft hij in latere jaren bewezen dat dit niet het geval was en dat hij respect heeft voor jongere talenten.

Fans enthousiast over een mogelijke wedstrijd tussen de twee

In 2020, toen de wereld werd getroffen door de mondiale pandemie, was Cena's tijd in de schijnwerpers stilzwijgend afgenomen, met slechts sporadische optredens voor de WWE. In datzelfde jaar maakte Karrion Kross zijn televisiedebuut in WWE NXT in april.

Tijdens een recent interview met Chris Van Vliet op INSIGHT werd Karrion Kross gevraagd naar John Cena. De voormalige NXT-kampioen herinnerde zich hoe Cena een foto van Kross zonder enige context op zijn sociale media had geplaatst en hoe fans enthousiast werden over een mogelijke wedstrijd tussen de twee.

"Mensen werden er helemaal wild van," zei Kross over John Cena's bericht op Instagram. "Helaas zijn er sindsdien wat dingen gebeurd. Vanaf dat moment tot waar we nu zijn, ben ik niet langer bij het bedrijf en nu ben ik terug. Hij is hier ook. Ik dacht gewoon dat ik het daar zou neerleggen en kijken hoe mensen er nog steeds over denken," voegde Kross eraan toe.

Karrion Kross reageerde dat een wedstrijd tussen hem en John Cena iets is wat mensen graag zouden willen zien. Kross voegde eraan toe dat Cena hem persoonlijk had verteld dat hijzelf de foto had geplaatst en dat dit niet het werk was van zijn mediaploeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws