Rico Verhoeven Black Lotus digitaal kijken! Film nu ook via streaming beschikbaar Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven Black Lotus digitaal kijken! Film nu ook via streaming beschikbaar

Rico Verhoeven Black Lotus digitaal kijken! Film nu ook via streaming beschikbaar

Rico Verhoeven lanceerde eerder dit jaar zijn eigen geproduceerde film Black Lotus in de bioscopen, nu is de film ook digitaal te bekijken via diverse streamingdiensten.

Goed nieuws voor de Rico Verhoeven fans die de film va de Glory kampioen nog niet hebben gezien. Alhoewel Black Lotus veel negatieve pers over zich heen krijg zijn de fans die de film bekeken hadden enthousiast.

Om digitaal te kijken moet je voorlopig wel even een omweg maken, namelijk via Engeland want daar is Black Lotus te zien op iTunes, Amazon, Google, Microsoft, Virgin, Sky en Rakuten, de aankondiging werd afgelopen week gedaan.

Black Lotus nu ook op iTunes en meer

Als je wilt kijken naar Black Lotus via streaming moet je even wachten tot 19 juni want dan gaat het los. Voor de digibeten die een VPN of IPTV kastje in bezit hebben zal het ook in ons land mogelijk zijn om te kijken.

Nog even waar Black Lotus over gaat: Verhoeven speelt een ex-special forces-agent die een eenmansoorlog voert door de straten van Amsterdam om de dochter van zijn vriend te redden van het plaatselijke misdaadsyndicaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws