Rico Verhoeven heeft rol in grote Amerikaanse actiefilm Den of Thieves 2 te pakken Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven heeft rol in grote Amerikaanse actiefilm Den of Thieves 2 te pakken

Rico Verhoeven heeft rol in grote Amerikaanse actiefilm Den of Thieves 2 te pakken

Rico Verhoeven heeft een rol in de actiethriller Den of Thieves 2 te pakken. De Glory kampioen die recentelijk zijn eigen film Black Lotus in premiere zag gaan vervolgt zijn weg als acteur.

Dat Rico Verhoeven een rol krijgt in de film Den of Thieves 2 met een aantal top acteurs, lijkt de deur naar Hollywood te openen voor de topatleet. De film die de opvolger is van Den of Thieves geschreven, geregisseerd en geproduceerd Christian Gudegast is een echte actiethriller. In deel een speelde bekende namen als Gerard Butler, Pablo Schreiber, Rapper "50 Cent", O'Shea Jackson Jr., Evan Jones, Dawn Olivieri, Mo McRae, en UFC-ster Max Holloway mee.

Rico Verhoeven heeft rol in Den Of Thieves 2

In de opvolger Den of Thieves 2 zal naast Rico Verhoeven onder andere UFC-zwaargewicht Cyril Gane te zien zijn. Het management van Verhoeven kan het nieuws niet bevestigen noch ontkennen. Echter een post op social media geplaatst door Eric Braeden, ster acteur uit The Young and the Restless lijkt genoeg te verklaren.

Rico Verhoeven heeft rol in grote Amerikaanse actiefilm Den of Thieves 2 te pakken

"Mijn zoon Christian Gudegast met ex UFC wereldkampioen zwaargewicht Cyril Gane en Nederlands k1 wereldkampioen zwaargewicht, Rico Verhoeven op de set van de film den of thieves 2 van mijn zoon!", schrijft een trotse Eric Braeden.

Eerder poste Verhoeven al een video op Instagram vanaf Tenerife waar hij samen met Gane te zien is. Naar alle waarschijnlijkheid zal de film Den Of Thieves 2 ergens uitkomen in 2024.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws