Zo helpt Belgaroui UFC-vechter Pereira! 'Pure KO-kracht' Nieuws
Nieuws

Zo helpt Belgaroui UFC-vechter Pereira! 'Pure KO-kracht'

Zo helpt Belgaroui UFC-vechter Pereira! 'Pure KO-kracht'

Alex Pereira huurde ex Glory collega Yousri Belgaroui in om hem te helpen voor te bereiden op het UFC titelgevecht tegen Alex Pereira. Recentelijk gaf de Braziliaan trainingsbeelden vrij waarin de twee te zien zijn.

Voormalig Glory kampioen Pereira plaatste een video waarin hij een deel van zijn sparring met Belgaroui laat zien, die naar verwachting tot 5 november in het Amerika zal blijven. UFC 281 vindt plaats op 12 november in Madison Square Garden in New York. Adesanya vs. Pereira zal dienen als headliner van de avond.

Hulp wordt gewaardeerd

Jorge "Joinha" Guimaraes, de manager van Pereira, onthulde onlangs dat de Nederlander Yousri Belgaroui naar de Verenigde Staten zou komen om Pereira te helpen in zijn laatste maand voor zijn titelgevecht tegen Israel Adesanya bij UFC 281.

"Yousri heeft het perfecte spel om Adesanya na te bootsen", zegt Guimaraes. “Hij is groter dan Adesanya, heeft een groot bereik en volume. Ik zou zeggen dat hij een Adesanya is met knock-out kracht."

Belgaroui nam het op tegen zowel Pereira (drie keer) als Adesanya (twee keer) in kickboksen. Tegen de Braziliaan won hij het eerste gevecht en verloor de laatste twee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws