UFC boekt Jiri Prochazka vs Glover Teixeira rematch Nieuws
Nieuws

UFC boekt Jiri Prochazka vs Glover Teixeira rematch

UFC boekt Jiri Prochazka vs Glover Teixeira rematch

Jiri Prochazka en Glover Teixeira zullen elkaar rematchen voor het licht zwaargewicht kampioenschap tijdens het UFC 282-evenement op 10 december.

De Tsjechische Jiri Prochazka is de regerend UFC licht zwaargewicht kampioen. Teixeira veroverde de titel door Jan Blachowicz te verslaan op het UFC 267-evenement in oktober vorig jaar. De Braziliaan was niet in staat om in zijn eerste verdediging de titel te behouden tegen Prochazka.

Bewijzen

Het gevecht was een oorlog waarbij beide mannen meerdere keren dicht bij de overwinning kwamen, fans wilden ze graag een tweede keer zien doen, en nu zullen ze hun wens krijgen. Prochazka heeft een ongelooflijke winstreeks van 13 gevechten. De Tsjech heeft een perfect 3-0 record sinds zijn verbintenis bij de UFC (lees verder onder video).

De 29-jarige, een voormalig RIZIN-kampioen, wil bewijzen dat zijn overwinning geen toevalstreffer is door de veteraan in Teixeira opnieuw uit te schakelen. UFC 282 vindt plaats op 10 december 2022 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws