Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht Nieuws
Nieuws

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van oud Glory Kickboxing rivaal Yousri Belgaroui. Beide stonden bij Glory in de ring tegenover elkaar maar nu wil de Braziliaan dat de Tunesische-Nederlander hem helpt. Pereira treft Israel Adesanya voor de UFC middengewicht titel en kan daar wel wat hulp bij gebruiken.

Drie keer troffen Pereira en Belgaroui elkaar in de Glory ring. Een keer won Belgaroui maar was in de twee andere partijen de Braziliaan. Nu de rivaliteit geluwd is wil Pereira stevige tegenstand in zijn training en daar lijkt Belgaroui geknipt voor die naast kickboksen ook MMA-wedstrijden vecht bij UAE Warriors.

Samen trainen

Tegen Eurosport zegt Belgaroui dat hij door Pereira is gevraagd en ja heeft gezegd. Belgaroui zal daarvoor afreizen naar de Verenigde Staten om zich bij het trainingskamp van Pereira te voegen. Recentelijk was de Braziliaan in Nederland en trainde de twee samen. Dit beviel kennelijk goed.

Pereira staat op 12 november in Madsion Square Garden, New York tegenover Adesanya voor de UFC middengewicht titel. De twee vochten eerder tegen elkaar in het kickboksen bij Glory of Heroes waar Pereira beide gevechten won.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws