'Wat de fuck vraag je toestemming!' UFC ster bekritiseert Sean Strickland Nieuws
Nieuws

'Wat de fuck vraag je toestemming!' UFC ster bekritiseert Sean Strickland

'Wat de fuck vraag je toestemming!' UFC ster bekritiseert Sean Strickland

Tyron Woodley voormalig UFC weltergewicht kampioen, heeft kritiek geuit op Sean Strickland voor het vragen van toestemming aan de UFC om tegen Jake Paul te vechten. Strickland, een voormalig UFC middengewicht titelhouder, raakte verzeild in een heen-en-weer discussie met Paul op sociale media.

Paul bekritiseerde Strickland voor het benutten van influencer Sneako tijdens een sparringssessie, waarbij Sneako zich verdedigde terwijl Strickland een reeks stoten uitdeelde.

Strickland's voorstel voor een sparingsessie met Jake Paul

Strickland stelde voor om met Paul te sparren, maar zei aanvankelijk dat hij liever "The Problem Child" in de woestijn zou bevechten. Later gaf Strickland aan dat hij geen toestemming van de UFC zou krijgen om tegen Paul te vechten, waarna hij een sparingsessie met Jake bij Xtreme Couture voorstelde.

Woodley's Standpunt over Strickland's Acties

Woodley uitte zijn ongenoegen over het feit dat Strickland eerst toestemming vroeg aan de UFC om tegen Jake Paul te vechten. Op zijn YouTube-kanaal uitte "The Chosen One" zijn frustratie: "Waarom de fuck heb je Hunter gevraagd? Je vroeg je papa of je mocht vechten," zei Woodley op YouTube.

"Je hoeft niemand te vragen of je mag vechten. Dat klinkt gewoon als een jaloerse actie. Laat me je juridisch iets uitleggen. Juridisch gezien kunnen ze hem niet stoppen van sparren met Jake Paul."

Woodley benadrukte dat niemand Strickland kan tegenhouden om met Paul te sparren, aangezien Paul hem uitnodigde in zijn sportschool, niet voor een officieel gevecht. Woodley's kritiek legt de nadruk op de onafhankelijkheid van vechters en de vraag of ze toestemming moeten vragen voor dergelijke activiteiten buiten hun contractuele verplichtingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws