'Eindbaas!' Alex Pereira tekent nieuw supercontract met de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Eindbaas!' Alex Pereira tekent nieuw supercontract met de UFC

'Eindbaas!' Alex Pereira tekent nieuw supercontract met de UFC

Alex Pereira, de lichtzwaargewicht kampioen in de UFC, had oorspronkelijk verwacht zijn titel te verdedigen tegen Jamahal Hill bij UFC 301 in mei. Echter, een onverwachte wending deed zich voor toen UFC-functionarissen contact opnamen met zijn team.

Het gevecht werd met drie weken vervroegd en is nu de hoofdpartij van UFC 300, dat plaatsvindt op 13 april in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Dit nieuws werd door Pereira gedeeld tijdens "The MMA Hour" met Ariel Helwani, waarbij hij aangaf dat hij enthousiast was over deze verandering en zich goed kon voorbereiden op deze nieuwe datum.

Een indrukwekkende carrière en nieuw contract

Pereira's carrière in de UFC is opmerkelijk te noemen. UFC 300 markeert zijn achtste gevecht in de organisatie, waarin hij al grote successen heeft behaald, waaronder het winnen van de middengewicht titel en het worden van een van de negen vechters die in twee divisies kampioen zijn geworden (gaat verder onder video).

Zijn recente ondertekening van een nieuw acht-gevechten contract met de UFC benadrukt zijn toewijding aan de sport. Met zijn 37e verjaardag in aantocht, zou dit contract wellicht zijn laatste langetermijnovereenkomst in de vechtsport kunnen zijn.

Pereira's focus op de overwinning

Ondanks de verandering van locatie en datum, van Rio de Janeiro naar Las Vegas, blijft Pereira gefocust op zijn doel: het behouden van zijn titel. Hij is gewend aan een actief vechtschema en maakt zich geen zorgen over de kortere voorbereidingstijd.

Zijn tegenstander, Hill, keert terug na een ernstige achillespeesblessure, maar staat erop dat dit geen probleem zal vormen voor het gevecht. Pereira hoopt dat Hill eerlijk is over zijn fitheid en benadrukt dat Hill verantwoordelijk is voor zijn keuzes met betrekking tot zijn gezondheid en voorbereiding.

Een beloftevolle match-up

De match-up tussen Pereira en Hill belooft een spectaculair gevecht te worden. Beiden staan bekend om hun indrukwekkende knock-outs en vechtstijl. Pereira benadrukt echter dat hij niet meegaat in de hype en verwachtingen; zijn primaire doel is het winnen van het gevecht, ongeacht de manier waarop.

Met zijn recente contractverlenging en de verschuiving naar een eerder evenement, staat Pereira klaar om zijn positie in de UFC te versterken en zijn nalatenschap als een van de meest veelzijdige vechters in de organisatie te bevestigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws