Waar Glory Collision 6 Verhoeven vs Osaro live stream kijken in Nederland: Starttijd en meer.. Nieuws
Nieuws

Waar Glory Collision 6 Verhoeven vs Osaro live stream kijken in Nederland: Starttijd en meer..

Waar Glory Collision 6 Verhoeven vs Osaro live stream kijken in Nederland: Starttijd en meer..

Dit weekend 4 november 2023 zal Glory zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven zijn titel verdedigen tegen Tariq Osaro. Dit is live te zien vanaf 18:00 uur op Videoland.

Veel fans vragen zich af hoe ze het gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro tijdens Glory Collision 6 kunnen bekijken op zaterdag 4 november 2023, het event is te zien vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd. Verwacht wordt dat Verhoeven en Osaro tussen 22:30 en 23:00 uur de ring in zullen stappen.

Dit wordt Verhoevens eerste gevecht sinds zijn strijd in 2021 tegen Jamal Ben Saddik, en het belooft extra speciaal te worden aangezien het evenement plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem.

Waar kun je Glory Collision 6 op zaterdag 4 november 2023 online bekijken, met inbegrip van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro?

Natuurlijk wil je geen enkel gevecht missen tijdens Glory Collision 6, dus je vraagt je wellicht af waar je alle duels zowel op televisie als online kunt bekijken. Helaas worden de gevechten niet op televisie uitgezonden. Je zult dus moeten vertrouwen op Videoland, waar je op zaterdag 4 november vanaf 18:00 uur live naar alle gevechten kunt kijken.

Een Videoland-abonnement is beschikbaar vanaf €4,99 per maand, na een gratis proefperiode van twee weken. Naast sportevenementen biedt de streamingdienst ook een uitgebreide selectie van films en series in HD-kwaliteit.

Je hebt ook de mogelijkheid om de wedstrijden via de Videoland-app te bekijken of ze te streamen naar een groter scherm met behulp van Chromecast of Apple TV.

Worden alle gevechten tijdens Glory Collision 6 uitgezonden door een televisiezender?

Het antwoord op de vraag of alle gevechten tijdens Glory Collision 6 uitgezonden door een televisiezender, is simpelweg 'NEE'. De presentatie van het evenement zal worden verzorgd door Mark Schaaf, met voormalige kickboksers Remy Bonjasky en Melvin Manhoef als analisten die verslag zullen doen van de gevechten.

Meer info over Glory Collision 6

Glory Collision 6 belooft een aantal opwindende gevechten te presenteren. Kickbokslegende Rico Verhoeven zal zijn zwaargewicht titel verdedigen tegen Tariq Osaro. Dit wordt zijn eerste gevecht sinds eind 2021, toen hij Jamal Ben Saddik versloeg. Wat het evenement extra bijzonder maakt, is dat Verhoeven zijn comeback maakt in eigen land, in de GelreDome in Arnhem, dat tevens het thuisstadion is van voetbalclub Vitesse.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden voor kickboksfans! Hieronder vindt je alle Glory Collision 6 gevechten op een rij. Waar dinsdag 31 oktober bekend werd dat Mo Touchassie de geblesseerde Tarik Khbabez zal vervangen in het titelgevecht tegen Donegi Abena.

Vechter Vechter
Rico Verhoeven (K) vs Tariq 'Cookie' Osaro
Donegi Abena (K) vs Mo Touchassie  (Vervangt Tarik Khbabez)
Donovan Wisse (K) vs Michael Boapeah
Hamicha vs Diaguely Camara
Serkan Ozcaglayan vs Ulric Bokeme
Jay Overmeer vs Chico Kwasi
Ibrahim El Bouni vs Stefan Latescu
Abraham Vidales vs Ahmad Chikh Mousa
Ivan Galaz ⛔️ GEVECHT AFGEZEGD Iliass Hammouche
Don Sno vs Gino Van Steenis
Robin Ciric vs Ismael Ouzgni
Figuereido 'Figi' Landman vs Petros Freitas

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws