Vraagtekens bij afzegging UFC'er Holloway: 'Hij is nooit geblesseerd geweest' Nieuws
Nieuws

Vraagtekens bij afzegging UFC'er Holloway: 'Hij is nooit geblesseerd geweest'

Vraagtekens bij afzegging UFC'er Holloway: 'Hij is nooit geblesseerd geweest'

Alexander Volkanovski zet vraagtekens bij het uitvallen van Max Holloway: 'Hij is nooit geblesseerd geweest' zegt de kampioen nu Holloway aanbiedt als reserve vechter op te treden voor UFC 273 op 9 april in Jacksonville, Florida.

Volkanovski en Holloway waren oorspronkelijk geboekt voor hun trilogie gevecht op UFC 272 in maart. Maar Holloway liep een niet nader genoemde blessure op die hem dwong af te zeggen voor de wedstrijd. De UFC verschoof vervolgens de plannen en boekte Chan Sung Jung als vervanging met een nieuwe datum op UFC 273 op 9 april in Jacksonville, Florida.

Niks aan de hand

Slechts een paar weken later onthulde het team van Holloway echter dat de Hawaiiaan toestemming had gekregen om de training te hervatten. En in feite beschikbaar zou zijn om te vechten op de UFC 273-datum, mocht iemand op korte termijn uitvallen.

Volkanovski lijkt de hele zaak nogal verdacht te vinden, zo lijkt het. Deze ging dinsdag naar sociale media om enkele vragen te stellen over de legitimiteit van Holloway's blessure en tijdlijn om te vechten.

,,Holloway wil de reserve vechter zijn voor het gevecht dat hij oorspronkelijk gepland had om te vechten. Dus met andere woorden … hij was nooit geblesseerd. Ik hoop alleen dat hij niet tegen me hoeft te vechten terwijl ik me op iemand voorbereid … maar hey "als je niet vals speelt, probeer je het niet", schreef Volkanovksi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws