Beest Bob Sapp daagt Buakaw uit! 'Tijd voor wraak' Nieuws
Nieuws

Beest Bob Sapp daagt Buakaw uit! 'Tijd voor wraak'

Beest Bob Sapp daagt Buakaw uit! 'Tijd voor wraak'

Bob Sapp zint op wraak en wil top kickboks en Muaythai legende Buakaw een lesje in nederigheid bij brengen. Sapp daagt dan ook Buakaw uit voor een gevecht, en daar lijkt een incident van een aantal maanden geleden aan ten grondslag te liggen.

Een aantal maanden geleden daagde Bob Sapp bokslegende Mike Tyson uit tijdens het MAS Fight event. Dit escaleerde dit in een zogenaamde aanval van Sapp op de ringspeaker. Buakaw de vechter met ruim 280 gevechten op zijn naam klom op de rug van Sapp (lees verder onder tweet)..

Hierdoor werd erger voorkomen, dit incident lijkt nu tot een uitdaging te hebben geleid van Sapp die Buakaw wel even wil aanpakken. ,,Hé, Buakaw kataki Uchi (wraak. Red), vecht met mij", zegt Sapp in een video eerder deze maand.

Zover bekend heeft Buakaw nog niet gereageerd op de uitdaging. Deze lijkt meer te doen te hebben en stapt op 9 december de ring in tegen de Oekraïner Oleksandr Yefimenko in het welbekende Rajadamnern Stadium, Bangkok (Thailand).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws