Vechtende vrouwen live op tv! WWE ster Becky Lynch veroorzaakt chaos Nieuws
Nieuws

Vechtende vrouwen live op tv! WWE ster Becky Lynch veroorzaakt chaos

Vechtende vrouwen live op tv! WWE ster Becky Lynch veroorzaakt chaos

De spanning voor Wrestlemania 40 is te snijden! In aanloop naar het grootste WWE-evenement van het jaar, escaleerde de rivaliteit tussen kampioene Rhea Ripley en uitdager Becky Lynch live op televisie.

Gisteren schoof Ripley aan bij The MMA Hour in New York om te praten over haar Wrestlemania-clash met Lynch. Presentator Ariel Helwani kondigde vervolgens aan dat Lynch was teruggekeerd naar de studio en graag wilde meedoen aan het interview. Ripley stemde toe, maar wat volgde was pure chaos.

Zonder aankondiging barstte Lynch de studio binnen, waarna de twee vrouwen direct gescheiden moesten worden door de beveiliging. "Je wilde mijn aandacht, en hier ben ik," bulderde Lynch. "Je praat over mijn dochter om me te provoceren? Denk je dat dit een spelletje is?"

Becky Lynch escaleert vete met Rhea Ripley live op tv

"Het is altijd een spelletje, want jij bent een spelletje," reageerde Ripley woest nadat Lynch haar had geduwd. "Denk je dat ik een grap ben? Laten we het dan op Wrestlemania uitvechten! Laten we vechten!" schreeuwde Lynch terwijl security de twee scheidde en Lynch uiteindelijk uit de studio begeleidde.

Vorige week was Lynch al te gast in The MMA Hour om haar nieuwe boek te promoten. Tijdens die uitzending uitte ze stevige kritiek op Ripleys optreden als kampioene. Een fragment hiervan werd Ripley getoond vlak voor de confrontatie, wat de gemoederen duidelijk verhit.

Ripley en Lynch treffen elkaar dit weekend in Philadelphia tijdens het tweedaagse Wrestlemania-evenement. Op welke dag de wedstrijd plaatsvindt, is vooralsnog onbekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws