🎥 Conor McGregor kreeg pak slaag van acteur: 'Alles moest kloppen' Nieuws
Nieuws

🎥 Conor McGregor kreeg pak slaag van acteur: 'Alles moest kloppen'

🎥 Conor McGregor kreeg pak slaag van acteur: 'Alles moest kloppen'

De Ierse MMA-vechter Conor McGregor waagt zich op het witte doek in de film Roadhouse, waar hij naast topacteur Jake Gyllenhaal de gevaarlijke Knoxx vertolkt.

Vechtscènes met een vleugje realiteit

De film, die lovende kritieken ontvangt, bevat een groot aantal intense vechtscenes. McGregor en Gyllenhaal trainden maandenlang om deze scenes zo realistisch mogelijk te maken.

Ondanks de gedegen voorbereiding ging het tijdens de opnames toch een paar keer mis. Zowel McGregor als Gyllenhaal kregen hier en daar een echte stoot of trap te verduren.

Voor McGregor, die gewend is aan de harde klappen in de UFC-kooi, was dit geen probleem. Gyllenhaal daarentegen ervoer de klappen wellicht als iets minder prettig.

Een blik achter de schermen

In een video die op social media verscheen is te zien hoe McGregor en Gyllenhaal hun gevechten in elkaar zetten. De video toont de toewijding en het harde werk van beide acteurs om de vechtscenes zo realistisch en spectaculair mogelijk te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws