Foto's van Conor McGregor en Ebanie Bridges schokken fans: 'Waar is Dee?' Nieuws
Nieuws

Foto's van Conor McGregor en Ebanie Bridges schokken fans: 'Waar is Dee?'

Foto's van Conor McGregor en Ebanie Bridges schokken fans: 'Waar is Dee?'

De Ierse UFC-ster Conor McGregor is gespot terwijl hij feestvierde met de Australische bokskampioene Ebanie Bridges in Dublin afgelopen nacht. Foto's van de twee die samen zijn en drinken gingen viraal op sociale media, wat tot veel vragen leidde van fans over de afwezigheid van McGregors langdurige partner, Dee Devlin.

McGregors nachtje uit met Bridges

De foto's, die werden gedeeld op Bridges' Instagram-account, tonen de twee in een intieme setting, met McGregor die zijn arm om Bridges heen slaat. In een andere foto poseren ze samen met hun drankjes.

De captions van Bridges bij de foto's luidden: "Geweldige avond met @TheNotoriousMMA" en "Bedankt voor de leuke avond @TheNotoriousMMA." De twee hadden duidelijk plezier met nog een aantal vrienden in The Forged Inn de kroeg van McGregor in Dublin.

Fans reageren met verbazing en vragen

De foto's trokken al snel de aandacht van fans, die hun verbazing en bezorgdheid uitten over de afwezigheid van Devlin. "Waar is Dee?" was een veelvoorkomende reactie onder de posts.

Foto's van Conor McGregor en Ebanie Bridges schokken fans: 'Waar is Dee?'

Andere fans speculeerden over de aard van de relatie tussen McGregor en Bridges, met sommigen die suggereerden dat er meer aan de hand was dan vriendschap.

De relatie tussen McGregor en Devlin

McGregor en Devlin zijn al sinds 2008 samen en hebben drie kinderen samen. Devlin is een constante bron van steun voor McGregor geweest tijdens zijn carrière en is vaak te zien in zijn hoek tijdens zijn gevechten.

Het is onduidelijk wat de foto's van McGregor en Bridges betekenen voor zijn relatie met Devlin. De twee zijn al geruime tijd een stel en hebben samen een gezin, dus het is onwaarschijnlijk dat deze foto's het einde van hun relatie betekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws