WWE Supershow uitslagen: AJ Styles neemt het op tegen topkampioen, Cody Rhodes betrokken bij Street Fight, meerdere titelwedstrijden Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE Supershow uitslagen: AJ Styles neemt het op tegen topkampioen, Cody Rhodes betrokken bij Street Fight, meerdere titelwedstrijden

WWE Supershow uitslagen: AJ Styles neemt het op tegen topkampioen, Cody Rhodes betrokken bij Street Fight, meerdere titelwedstrijden

De WWE-selectie stopte in North Charleston, South Carolina, voor een live-evenement op zondag 14 mei. Het evenement zat vol met meerdere titelwedstrijden en er kwamen topsterren van zowel RAW als SmackDown in actie.

De show begon met de RAW Women's Championship-wedstrijd, waar Bianca Belair haar felbegeerde titel verdedigde tegen Asuka in een singles-wedstrijd. De twee vrouwen wakkerden hun rivaliteit uit het WrestleMania-seizoen opnieuw aan tijdens SmackDown van deze week, na de voormalige groene mistige Belair tijdens haar titelvieringen.

WWE zette topshow neer

De EST van WWE kreeg er dit weekend echter een terug toen ze haar titel behield. Elders op de show verdedigde Gunther met succes het Intercontinental Championship tegen Johnny Gargano, terwijl Sami Zayn en Kevin Owens hun tagteam-titel behielden tegen The Street Profits en Imperium in een wedstrijd met drievoudige dreiging.

Het kampioenschap van de Verenigde Staten stond ook op het spel toen Austin Theory zijn titel verdedigde tegen AJ Styles. De wedstrijd eindigde echter in DQ nadat de 25-jarige werd betrapt bij een poging om The Phenomenal One onder de gordel te raken. Hoewel Theory de wedstrijd misschien heeft verloren, wist hij de titel te behouden.

Omos kwam ook in actie en versloeg Dolph Ziggler in een squashwedstrijd. Het gevecht werd gevolgd door de SmackDown Women's Championship-wedstrijd, waarin Rhea Ripley Tegan Nox versloeg.

Het evenement werd bekroond door Cody Rhodes, die het opnam tegen Finn Balor in een Street Fight. De American Nightmare sprak vervolgens het live publiek toe na zijn overwinning en wenste alle aanwezige moeders een fijne Moederdag.

Complete WWE Supershow Uitslagen

Hier zijn de volledige WWE live uitslagen van North Charleston, South Carolina

  1. RAW Women's Title: Bianca Belair (c) def. Asuka
  2. Intercontinental Championship: GUNTHER (c) def. Johnny Gargano
  3. United States Title: Austin Theory (c) vs. AJ Styles: Styles wins Via DQ
  4. WWE Undisputed Tag Team Title: Sami Zayn / Kevin Owens (c) def. The Street Profits and Imperium
  5. Omos def. Dolph Ziggler
  6. SmackDown Women's Championship: Rhea Ripley def. Tegan Nox
  7. Street Fight: Cody Rhodes def. Finn Balor
2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws