UFC-ster Conor McGregor breekt alle records: 'Groot succes' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor breekt alle records: 'Groot succes'

UFC-ster Conor McGregor breekt alle records: 'Groot succes'

Conor McGregor slaat toe op streamingdienst Netflix met de film Road House breekt record met 50 miljoen kijkers.

De nieuwe 'Road House'-film, een remake van de cultklassieker uit 1989, heeft volgens Deadline een all-time record gebroken voor Prime Video. In de eerste twee weekenden wist de film maar liefst 50 miljoen kijkers wereldwijd te trekken.

De film met in de hoofdrollen Jake Gyllenhaal en voormalig UFC-kampioen Conor McGregor verscheen op 21 maart direct op de streamingdienst, tot grote teleurstelling van regisseur Doug Liman.

"Het baanbrekende en succesvolle debuut van Road House is een bewijs van het harde werk en de toewijding van het hele Road House-filmteam en de cast, onder leiding van de fenomenale Jake Gyllenhaal," aldus Jennifer Salke, hoofd van Amazon MGM Studios.

McGregor mikt op UFC-comeback later dit jaar

"De wereld is dol op deze onderhoudende, actievolle film, gedragen door de prestaties van Jake, Conor McGregor, Daniela Melchior, Darren Barnet, Billy Magnussen, Jessica Williams, Lukas Gage, Arturo Castro, JD Pardo en de rest van onze fantastische cast. Het is geweldig om te zien dat de film zowel fans van het iconische origineel als een enorm nieuw publiek aanspreekt. Deze ongelooflijke film zorgt echt voor veel gespreksstof en we kunnen niet trotser zijn!"

De 35-jarige McGregor verwacht later dit jaar terug te keren in de UFC-kooi, naar verluidt tegen voormalig coach van The Ultimate Fighter (TUF) 31, Michael Chandler. Er is nog geen informatie over de datum of locatie van die fight, maar "The Notorious" hoopt nog steeds op 29 juni, tijdens het grote pay-per-view-evenement van de organisatie in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws