Uniek in Nederland! Ondergronds Hoodfight event Ballin30 vs Choppa live te zien via online stream Nieuws
Nieuws

Uniek in Nederland! Ondergronds Hoodfight event Ballin30 vs Choppa live te zien via online stream

Uniek in Nederland! Ondergronds Hoodfight event Ballin30 vs Choppa live te zien via online stream

Deze zondag 4 juni komt het tot een unieke kickbokspartij tussen rappers Ballin30 en Choppa, die georganiseerd wordt door Hoodfights Amsterdam. Na pogingen deze te stoppen gaat het toch gebeuren.

Dat het gevecht alsnog plaatsvindt na alle consternatie erom heen is volgens ingewijden een teken dat dit soort clashes razend populair zijn. De Vechtsportautoriteit (VA) probeerde eerder een stokje te steken voor dit gevecht, maar het gaat alsnog door (lees verder onder video).

.

Toen bekend werd dat de kickbokspartij tussen rappers Ballin30 en Choppa officieel was, ondernam de VA actie en lichtte de burgemeester van de Gemeente Rijswijk in. Deze volgde het advies van de VA om het vooral niet door te laten gaan. Het risico op gemeld zou te hoog zijn.

Zo kijk je hoodfight Ballin30 vs Choppa kickbokswedstrijd

Toch gaat het gebeuren op een andere locatie die strikt geheim gehouden wordt, en is een Hoodfight event in ons land voor het eerst via PPV livestream te zien. "We zijn overgegaan tot deze stap omdat wij niet anders kunnen", zegt een woordvoerder van de Hoodfights tegen onze redactie.

"Er is behoefte aan dit soort gevechten en events en deze vullen wij graag in. Zondag kan men meekijken voor slechts €10 euro. Met deze stap lijken de ondergrondse gevechten een stap richting een groter publiek te willen maken. Nieuwsgierig geworden? Kijken kan live deze zondag 4 juni KLIK HIER voor meer info.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws