Invalide bokskampioen Dennis Verhoeven lanceert eigen bokshandschoenen lijn! 'Niet te stoppen' Nieuws
Nieuws

Invalide bokskampioen Dennis Verhoeven lanceert eigen bokshandschoenen lijn! 'Niet te stoppen'

Invalide bokskampioen Dennis Verhoeven lanceert eigen bokshandschoenen lijn! 'Niet te stoppen'

Dennis Verhoeven mag dan wel een beperking hebben ,maar dat heeft de bokskampioen nooit weerhouden om zijn ding te doen. En nu komt hij met een eigen bokshandschoenen lijn.

Het grote publiek kent Verhoeven wellicht van de 'Man bijt hond' serie, echter is de Eindhovenaar een geduchte bokser die een aantal wereldtitels wist binnen te slepen ondanks zijn beperking. Atila Mert die veel vechters sponsort en een eigen zaak in onder andere het vervaardigen van bokszakken heeft, brengt de bokshandschoenen uit.

"Hij had een voorstel om bokshandschoenen te maken met mijn logo van 'The Sledgehammer' op de markt te brengen", zegt Verhoeven. "Atilla gaf aan dat hij de kosten in eerste instantie zou dragen." De opbrengsten worden verdeeld en gaan gedeeltelijk naar een goed doel.

Onbeperkt beperkt

"Dit gaat naar de crowdfunding voor Robbie Hageman (voormalig Glory Kickboksers die aan een hersentumor lijdt) of KiKa, de strijd tegen kinderkanker", zegt Verhoeven waarvan binnenkort een biografie verschijnt.

"Op dit moment is Olav van der Stad een biografie over mij aan het schrijven. Daarin wordt beschreven wat ik heb meegemaakt en waar ik tegenaan gelopen ben. Het boek gaat 'Onbeperkt beperkt' heten." Naast dit alles train Verhoeven ook talentvolle jeugd.

"Een aankomend talentje is Charlotte "the architect" Boomkens. Een toppertje van 7 jaar. Ze traint elke vrijdag en pakt alles snel op. Daar kun je echt van genieten. Charlotte heeft ook een sponsor, Mike Nikko. Hij had filmpjes van haar gezien en wilde iets voor haar doen", aldus Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws