'Transfer Nieuws!' Rico Verhoeven en Mobicep onderwerp van gesprek na Insta post Nieuws
Nieuws

'Transfer Nieuws!' Rico Verhoeven en Mobicep onderwerp van gesprek na Insta post

'Transfer Nieuws!' Rico Verhoeven en Mobicep onderwerp van gesprek na Insta post

Rico Verhoeven en Mobicep zijn het onderwerp van gesprek bij de fans na een post op Instagram. De kickbokskampioen en de supplementen koning werken sinds kort samen volgens diverse berichten.

Als er iets is wat Verhoeven en Mobicep (echte naam Mohamed Lemhadi. red.), gemeen hebben is dat beiden zogenaamde selfmade mannen zijn. Zowel de kickbokskoning als de voedingssupplementen grootheid werkten zich van de bodem naar rijkdom en bekendheid.

'Transfer Nieuws!' Rico Verhoeven en Mobicep onderwerp van gesprek na Insta post

Sinds kort werken de twee samen zo beweren enkele bronnen, en vandaag poste Mobicep een foto van hen beiden die de tongen van de fans deed loskomen. Zo als dat gaat van positief tot negatieve comments, vooral over het feit dat Mobicep eerst samenwerkte met kickbokslegende Badr Hari.

Verhoeven maakt hoogstwaarschijnlijk zijn terugkeer naar de Glory ring om zijn zwaargewicht titel te verdedigen, na een zeer lange afwezigheid onder andere door zijn knieblessure. De uitdager wordt later deze maand bepaalt als Antonio Plazibat en Tariq Osaro de strijd met elkaar aangaan om te beslissen wie er tegenover de kampioen komt te staan.

Ook zal in september House of Glory starten waar Verhoeven tegenover Badr Hari iedere een team van kickbokstalenten zullen coachen, inzet een contract bij Glory Kickboxing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws