Onverwacht bezoekje van UFC-ster Conor McGregor blijkt goud waard voor vechtsport organisatie Nieuws
Nieuws

Onverwacht bezoekje van UFC-ster Conor McGregor blijkt goud waard voor vechtsport organisatie

Onverwacht bezoekje van UFC-ster Conor McGregor blijkt goud waard voor vechtsport organisatie

David Feldman, president van BKFC, is dankbaar voor de steun van Conor McGregor en de promotie van de organisatie. Dit leverde BKFC een tweede positie op in de vechtsportwereld.

Na de hoofdpartij van BKFC 41 afgelopen zaterdag in Broomfield, Colorado, kwam McGregor uit het publiek en stapte hij de ring in, nadat hij was uitgedaagd door winnaar Mike Perry. Er ontstond een vermakelijk, maar respectvol oog in oog moment tussen de twee, waarover het hele weekend gesproken werd, en McGregor zelf was er maandagmorgen nog steeds mee bezig.

Foto's en video's van McGregor in de ring, versierd met BKFC-goud, gingen snel viraal, tot grote vreugde van Feldman. Volgens Feldman was hij zich ervan bewust dat Perry een uitdaging in gedachten had als hij de hoofdpartij won, wat hij ook deed met het verslaan van de voormalige UFC-middengewicht kampioen Luke Rockhold.

Dit is de kracht van Conor McGregor

Echter, Feldman zegt dat Perry hem vertelde dat het plan was om Donald 'Cowboy' Cerrone uit te dagen, die ook aanwezig was. Cerrone versloeg Perry in november 2018 toen beiden voor de UFC vochten. McGregor nam niet alleen de uitdaging aan van Perry, om in de ring te komen. Hij deed dat met een BKFC-kampioensgordel over zijn schouders. Deze was geleend van tweevoudig kampioen Lorenzo Hunt.

McGregor heeft volgens Feldman geen financiële stimulans gehad om aanwezig te zijn bij BKFC 41. Het resultaat was een gelukkig toeval, dat de BKFC naar nieuwe hoogten kan hebben gebracht. Feldman zegt dat de organisatie nu op de tweede plaats staat in de vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws