🎥 Tim Tszyu beukt bij Tony Harrison het licht uit tijdens titelgevecht in Sydney Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Tim Tszyu beukt bij Tony Harrison het licht uit tijdens titelgevecht in Sydney

🎥 Tim Tszyu beukt bij Tony Harrison het licht uit tijdens titelgevecht in Sydney

Tim Tszyu heeft op verbluffende wijze de Amerikaan Tony Harrison verslagen afgelopen nacht en daarmee is hij de nieuwe wereldkampioen in de klasse super-weltergewicht.

De Australiër Tszyu liet zien waarom hij de zoon van Kostya is door een reeks harde stoten naar de hoofd- en lichaamsdelen van Harrison in de negende ronde. Met zijn overwinning, die plaatsvond in de Qudos Bank Arena in Sydney, heeft Tszyu zich bij een selecte groep vaders en zonen gevoegd die wereldkampioen werden in de bokssport, zoals Julio Cesar Chavez en Julio Cesar Chavez Jr, en Leon en Corey Spinks.

Tszyu (23-0, 16KO) heeft zichzelf hiermee ook een mega gevecht gegarandeerd tegen de onbetwiste kampioen in deze divisie, Jermell Charlo. Dit gevecht zal waarschijnlijk in juli plaatsvinden in Las Vegas. Tszyu liet een voorzichtige start zien waarbij hij amper een stoot uitdeelde in de eerste ronde.

In de derde ronde wist hij echter een grote overhandse stoot uit te delen aan Harrison, die hierdoor bijna op de grond belandde.

In de vijfde ronde domineerde Tszyu door een reeks lichaamstoten en een felle rechterstoot naar het hoofd van Harrison. In de achtste ronde bezorgde Tszyu Harrison nog een harde stoot en in de negende ronde volgde het uiteindelijke knock-out einde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws