Ex UFC-ster Nate Diaz gaat weer vechten! 'Boksen of MMA' Nieuws
Nieuws

Ex UFC-ster Nate Diaz gaat weer vechten! 'Boksen of MMA'

Ex UFC-ster Nate Diaz gaat weer vechten! 'Boksen of MMA'

Nate Diaz de voormalige top UFC vechter lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een gevecht bij het Japanse RIZN.

Het lijkt erop dat we binnenkort een antwoord kunnen hebben op de vraag waar Nate Diaz vervolgens vecht. In september vorig jaar werd duidelijk dat Diaz zou stoppen bij de UFC.

Diaz was oorspronkelijk gepland om het op te nemen tegen Khamzat Chimaev, maar de wedstrijd werd geschrapt nadat Chimaev gewicht miste. De afgelopen maanden is er ongebreideld gespeculeerd over waar Nate Diaz zou kunnen landen.

Boksen of MMA

Na zijn overwinning bij UFC 279 liet de Stockton-slugger doorschemeren dat hij zou kunnen terugkeren naar de MMA-organisatie na een periode in het boksen. Echter lijkt het Japanse RIZIN zijn volgende stap.

Op sociale media plaatste Diaz gisteren het logo van de in Japan gevestigde RIZIN Fighting Federation. Ditis volgens insiders een hint op zijn volgende stap. RIZIN heeft de afgelopen maanden veel stof doen opwaaien door co-promotie met Bellator en het contracteren van bokslegende Manny Pacquiao.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws