Conor McGregor slaat zijn slag: Koopt exclusieve shop leeg na miljoenensucces in Hollywood Nieuws
Nieuws

Conor McGregor slaat zijn slag: Koopt exclusieve shop leeg na miljoenensucces in Hollywood

Conor McGregor slaat zijn slag: Koopt exclusieve shop leeg na miljoenensucces in Hollywood

Conor McGregor, de voormalige UFC-kampioen in twee gewichtsklassen, beweert een klein stukje Hollywood-geschiedenis geschreven te hebben met zijn acteerdebuut. De Ier claimt meer dan 5.5 miljoen dollar te hebben gekregen voor zijn rol.

De Ierse superster McGregor's rol als huurling Knox in de remake van de klassieke film uit de jaren '80, Road House, heeft hem niet alleen lovende kritieken van critici opgeleverd, maar ook een recordinkomen. McGregor schittert tegenover Jake Gyllenhaal in de film, die sinds 21 maart te streamen is op Prime Video. Fans hebben jarenlang vol verwachting uitgekeken naar McGregor's acteerprestaties.

Met mede acteur Jake Gyllenhaal is de Ier inmiddels boezemvrienden en de twee gingen dan ook even bij een exclusieve sneakers shop naar binnen. McGregor nam voor 24.000 dollar aan gympies mee naar huis, Gyllenhaal deed wat bescheidener inkopen met 1.000. McGregor kan het zich veroorloven zeker met het exta zakcwntje wat hij met de film verdiende.

Recordbedrag voor McGregor

Tijdens de opnames in 2022 liet McGregor via een inmiddels verwijderde tweet weten: "Ik ben de best betaalde debuterende acteur aller tijden. Voeg dat toe aan de rest van mijn prestaties." Deze uitspraak herhaalde hij meermaals in de aanloop naar de release van de film.

“Dat is een feit, de best betaalde debuterende acteur aller tijden, dus dat is een mooie veer in mijn hoed,” zei McGregor in een recent interview met Richard Arnold voor Good Morning Britain. “Er is geen actieheld in Hollywood die mij aankan, dat is een feit. Laten we zien hoe het gaat."

Het vorige record

Het Guinness Book of World Records erkende Dwayne ‘The Rock’ Johnson als de best betaalde debuterende acteur ooit toen hij $5,5 miljoen (£4,36 miljoen) verdiende voor zijn rol in 'The Mummy Returns' uit 2001. McGregor lijkt dit record gebroken te hebben met zijn rol in Road House, hoewel hij niet precies heeft onthuld hoeveel hij verdiend heeft.

Ondanks zijn succes is McGregor niet van plan om fulltime acteur te worden. Zijn focus ligt op een terugkeer naar de UFC Octagon, voor het eerst sinds hij zijn been brak tijdens een trilogiegevecht met Dustin Poirier in juli 2021. "Er komen geen films meer van mij," aldus McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws