UFC Kampioen Topuria scoort selfie met Messi: 'Legendarisch moment' Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Topuria scoort selfie met Messi: 'Legendarisch moment'

UFC Kampioen Topuria scoort selfie met Messi: 'Legendarisch moment'

Ilia Topuria's passie voor voetbal reikt verder dan Spanje. De ongeslagen UFC-vechter in het vedergewicht ontmoette en fotografeerde afgelopen zaterdag voetballegende en Wereldkampioen Lionel Messi. Dit gebeurde tijdens Inter Miami's thuiswedstrijd tegen Colorado in het Chase Stadium te Ft. Lauderdale, Florida.

Topuria, vol bewondering voor Messi

Topuria, een fervent voetbalfan en supporter van Real Madrid, sprak vol lof over Messi. "Met één van de grootste legendes in de sportgeschiedenis", schreef Topuria op Instagram. "Hij is een geweldig voorbeeld voor mij en een rolmodel voor iedereen."

Topuria snel rijzende ster in MMA en de sportwereld

Topuria veroverde in februari de UFC-titel in het vedergewicht door knock-out specialist Alexander Volkanovski in de hoofdact van UFC 298 te verslaan. De ongeslagen kampioen ontpopt zich razendsnel tot een van de grootste sterren in MMA en een van de belangrijkste sportfiguren in Spanje en Europa.

Mogelijk UFC Evenement in Spanje?

De kans is aanwezig dat de UFC een evenement in Spanje gaat organiseren, mede dankzij de prestatie van Topuria. De kampioen hoopt ooit zijn titel te verdedigen in het Santiago Bernabéu, het thuisstadion van Real Madrid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws