UFC-ster Jon Jones gearresteerd wegens aanval en doodsbedreiging Nieuws
Nieuws

UFC-ster Jon Jones gearresteerd wegens aanval en doodsbedreiging

UFC-ster Jon Jones gearresteerd wegens aanval en doodsbedreiging

Jon Jones zou door de politie zijn gearresteerd na bedreigingen aan het adres van een antidopingagent op 30 maart. Zo meld NBC News vandaag.

Recentelijk kwam het nieuws naar buiten dat een medewerkster van het agentschap verantwoordelijk voor het verzamelen van bloed- en urine monsters van UFC-atleten, genaamd Crystal Martinez, een aanklacht had ingediend bij de autoriteiten.

Dit omdat de UFC zwaargewicht kampioen Jones, duidelijk onder invloed, haar en een collega had bedreigd en haar mobiele telefoon had afgepakt.

Het incident dat Jon Jones' legende bedreigt

Jon Jones had vervolgens een verklaring gepost, vergezeld van enkele video's die moesten aantonen dat het bezoek van de agenten op een vriendelijke manier was afgerond, zonder de momenten van spanning die Martinez had gemeld.

Desondanks moeten de veiligheidsautoriteiten deze rechtvaardigingen onvoldoende hebben gevonden, mede gezien soortgelijke incidenten uit het verleden van de atleet, en hebben hem gearresteerd met het bevel om voor de rechtbank te verschijnen om zich te verantwoorden voor zijn gedrag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws