'Ben Saddik in de wachtkamer!' Glory kweekvijver talent maar zet topvechter in Nieuws
Nieuws

'Ben Saddik in de wachtkamer!' Glory kweekvijver talent maar zet topvechter in

'Ben Saddik in de wachtkamer!' Glory kweekvijver talent maar zet topvechter in

Jamal Ben Saddik is nog steeds niet ingedeeld voor een gevecht bij Glory Kickboxing. De 'Goliath' is klaar maar, is nog in geen berichtgeving van een event aangekondigd.

Ondanks de groeiende anticipatie van fans, blijft de toekomst van Jamal Ben Saddik bij Glory Kickboxing gehuld in mysterie. De 'Goliath', bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring, is opvallend afwezig in de recente aankondigingen van gevechten, wat leidt tot speculatie en ongeduld onder zijn aanhang.

Terugkeer of stilstand?

Na een periode van kort herstel volgend op een zware operatie, heeft Ben Saddik aangegeven klaar te zijn voor een comeback, actief deel te nemen aan trainingen en zijn aanwezigheid kenbaar te maken via sociale media.

Zijn recente verschijning tijdens de Glory Zwaargewicht Grand Prix, die een confrontatie met Rico Verhoeven opleverde, heeft de geruchtenmolen alleen maar verder aangewakkerd. Desondanks blijft officieel nieuws over zijn volgende gevecht uit.

Glory's talenten en de toekomst

Glory Kickboxing staat bekend als een broedplaats voor talent, met vechters die succesvol de overstap maken naar grotere platforms zoals de UFC. Dit wordt onderstreept door recente successen, zoals die van Cesar Almeida, die zijn UFC-debuut in Las Vegas met een knock-out overwinning bekroonde.

De organisatie heeft plannen aangekondigd voor meerdere Grand Prix-toernooien, hoewel recentelijk een evenement in Roemenië, bedoeld voor een lichtzwaargewicht Grand Prix, werd geannuleerd.

Onzekere toekomst van Ben Saddik

Met de annulering van het evenement in Roemenië en de opkomst van concurrent K-1 in Europa, blijft de vraag waar Jamal Ben Saddik staat in de plannen van Glory. Fans speculeren over de mogelijkheid dat hij zijn carrière elders voortzet, terwijl anderen hopen op een spectaculaire terugkeer tegen Glory-kampioen Rico Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws