UFC-kampioen volksvijand nr 1 na fotosessie op social media Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen volksvijand nr 1 na fotosessie op social media

UFC-kampioen volksvijand nr 1 na fotosessie op social media

Aljamain Sterling UFC-kampioen bantamgewicht, heeft veel kritiek gekregen na het plaatsen van foto's van zichzelf die rondhangt met Andrew Tate. In de loop van de afgelopen maanden is Andrew Tate snel een van de meest gehate mannen op internet geworden.

De reden hiervoor is te wijten aan een reeks clips en video's waarin Tate vrouwonvriendelijk gedrag vertoont. Waarbij veel van zijn controversiële opmerkingen tot een echte hausse in zijn populariteit leidden.

Niks aan het handje

Uiteindelijk werd Tate echter verbannen van verschillende sociale-mediaplatforms, vanwege hoe luid het protest van zijn critici werd. Sommige mensen hebben het gevoel dat hij niet veel van een eerlijke kans heeft gekregen.

het lijkt erop dat UFC-kampioen bantamgewicht Aljamain Sterling het daarmee eens is. In de volgende tweets plaatst Sterling enkele foto's van hem met de Tate-broers voordat hij zichzelf ging verdedigen tegen boze fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws