Kickbokskampioen Andrew Tate opgepakt in Roemenië
Home / Nieuws / Kickbokskampioen Andrew Tate opgepakt in Roemenië

Kickbokskampioen Andrew Tate opgepakt in Roemenië

Kickbokskampioen Andrew Tate opgepakt in Roemenië

Andrew Tate de Brits-Amerikaanse kickbokser, commentator en zakenman is samen met zijn broer Tristan opgepakt in Boekarest, Roemenië voor de ontvoering van twee jonge vrouwen.

Als kickbokser maakte furore Andrew Tate furore en werd drievoudig ISKA-wereldkampioen en Enfusion-kampioen. Er lopen nu onderzoeken naar ontvoering, mensenhandel en verkrachting naar de vechter en zijn broer, nadat de Amerikaanse ambassade de Roemeense politie had gewaarschuwd.

Ontvoerd

Onderzoekers vielen ​​de villa van de broers Tristan en Andrew in de stad Pipera om een ​​vrouw uit de Verenigde Staten te redden die naar verluidt door de twee werd was ontvoerd en werd vastgehouden. De Britten hadden verschillende meisjes in dienst die sex videochatten voor hen. Sommigen van hen waren volgens Antena 3-bronnen op hun armen getatoeëerd met de Engelse boodschap “Owned by Tate”. (gaat verder onder video)

De broers Tristan en Andrew Tate stonden bekend om hun luxe en hadden blijkbaar verschillende videochat studio’s verstopt in een gehuurd gebouw vlakbij hun villa in Pipera. Onderzoekers zeiden dat elk meisje haar eigen kamer had, waar naast videocamera’s ook een groot aantal erotisch speelgoed werd ontdekt.

Sex chats

De 21-jarige Amerikaanse Emma Aida Gabbey zou hebben verklaard op Facebook te zijn benaderd door Tristan Tate, die haar ervan wist te overtuigen dat hij verliefd op haar was en haar naar Roemenië liet komen. Aangekomen bij de villa van haar nieuwe vriend in Pipera, realiseerde Gabbey zich dat ze zojuist het slachtoffer was geworden van sexting. Ze kreeg een kamer in het gehuurde gebouw om videochats te doen.

Tegelijkertijd zou Tristan Tate haar naar verluidt hebben verteld dat als hij wegging, hij haar zou vinden waar ze zich ook verstopte en haar pijn zou doen. Bang stuurde ze een bericht naar een vriendin in Amerika en vertelde dat ze onder dwang werd vastgehouden in een huis in Roemenië.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page