Tranentrekker! UFC-ster Alex Pereira's emotionele reactie op Hall of Fame opname (video) Nieuws
Nieuws

Tranentrekker! UFC-ster Alex Pereira's emotionele reactie op Hall of Fame opname (video)

Tranentrekker! UFC-ster Alex Pereira's emotionele reactie op Hall of Fame opname (video)

Tijdens het afgelopen weekend werd de legendarische vechter Alex Pereira toegevoegd aan de Glory Hall of Fame. Scott Rudmann, de CEO van Glory, prees Pereira voor zijn prestaties als Glory kickbokskampioen.

Dit nieuws volgt op de opmerkelijke carrière van Pereira, die emotioneel reageerde en nu de uitdaging aangaat om de tweedivisie-titelhouder te worden in de UFC. Het UFC 295 event vindt plaats op zaterdag in Madison Square Garden in New York.

De aankondiging van Alex Pereira's opname in de Glory Hall of Fame is een erkenning van zijn uitzonderlijke prestaties in de wereld van het kickboksen. Pereira heeft indruk gemaakt als Glory-kampioen en blijft zich nu voorbereiden op zijn opwindende gevecht in de UFC 295, waarin hij hoopt een nieuw hoofdstuk aan zijn indrukwekkende carrière toe te voegen.

Vol emotie reageerde de Braziliaan op de grote eer die hij kreeg. "Het was een mooie tijd, dit doet mij veel", zegt Pereira. Die zaterdag geschiedenis hoopt te schrijven. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn optreden in Madison Square Garden om daar hopelijk getuigen te zijn van een huzarenstuk tegen de gevaarlijke Jiri Jiri Prochazka .

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws