Rico Verhoeven doet Badr Hari na? 'Kans om echt van hem te leren' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven doet Badr Hari na? 'Kans om echt van hem te leren' (video)

Rico Verhoeven doet Badr Hari na? 'Kans om echt van hem te leren' (video)

Rico Verhoeven kondigde aan met een eigen sportschool keten te komen 'Kickboxing Society', een super initiatief maar volgens kritische fans een imitatie van oud rivaal Badr Hari's punch.

Zoals het vaker gaat liggen grote namen zoals Rico Verhoeven onder het vergrootglas, en lijkt alles wat deze doen vooral door kritische blikken te worden bekeken. Zo ook met het Kickboxing Society initiatief van de Glory kampioen welke hij vandaag aankondigde, en wordt deze vergeleken met de Punch sportscholen van oud rivaal Badr Hari.

Op social media reageren fans van Verhoeven enthousiast op The Kickboxing Society: "Helemaal top dit, Rico was al ambassadeur van het kickboksen, maar nu krijgen we de kans om echt van hem te leren", schrijft een fan. "Wat een topper is Rico toch, een echte kampioen binnen en buiten de ring", schrijft een andere fan.

Toch zijn er ook kritische reacties van fans die vinden dat Verhoeven in alles wat hij doet Badr Hari wil navolgen: "Ja hoor komt Rico met hetzelfde als Badr. Zelfs de video's lijken op Punch", leest een kritische noot. "Moet dat nu weer? Ook nog een sportschool keten starten, laat hem liever vaker vechten, zoals een kampioen betaamd."

Wat is The Kickboxing Society?

The Kickboxing Society is een high-energy fitness-ervaring geïnspireerd door trainingen in de wereld van het kickboksen. Gebaseerd op Rico. Verhoeven's uitgebreide ervaring en unieke trainingsfilosofie, introduceerde de wereldkampioen een gevarieerd lesprogramma dat de essentiële aspecten van beweging, voeding en mindset in harmonie samenbrengt.

Is het een goed iets dat Verhoeven nu met The Kickboxing Society komt? Het is toe te juichen dat topsporters als Verhoeven dit soort initiatieven starten. Het kickboksen is razend populair en het is bewezen dat het goed is voor het lichaam. Als recreanten sport is het kickboksen ontzettend hard gegroeid, mede door Verhoeven. En maakt et kickboksen inmiddels bij veel sporters deel uit van hun wekelijkse routine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws