🎥 Alex Pereira toegetreden tot de GLORY Hall of Fame: 'Ware legende' Nieuws
Nieuws

🎥 Alex Pereira toegetreden tot de GLORY Hall of Fame: 'Ware legende'

🎥 Alex Pereira toegetreden tot de GLORY Hall of Fame: 'Ware legende'

GLORY verwelkomt voormalig tweegewicht kampioen Alex Pereira officieel in haar Hall of Fame.

De Braziliaan is een van de meest gedecoreerde vechters die ooit in de GLORY-ring hebben gestreden. Zijn lijst van prestaties omvat het winnen van het GLORY 14 middengewicht contender-toernooi, het GLORY middengewicht kampioenschap, de meeste titelverdedigingen in de GLORY middengewicht geschiedenis en het GLORY licht zwaargewicht kampioenschap.

In totaal boekte hij een record van 11-4 in GLORY en vocht de organisatie gedurende zeven jaar. Daarna werd hij een ware pionier in de UFC, waar hij het middengewicht kampioenschap veroverde tegen Israel Adesanya en nu streeft naar het veroveren van het licht zwaargewicht kampioenschap.

"Alex Pereira was een van de grootste kampioenen in de geschiedenis van GLORY," zei Scott Rudmann, mede-oprichter en vice-voorzitter van GLORY. "Zijn prestaties in de GLORY-ring spreken voor zich, als de enige man die ooit de kampioenstitel in twee gewichtsklassen tegelijk heeft gewonnen."

Alex Pereira is een geweldig vechter en mens

"Alex blijft indruk maken in de vechtsport met zijn succesvolle overstap naar MMA, en hij blijft het staande gevecht in de schijnwerpers zetten. Hij besteedt tijd en geld aan maatschappelijke dienstverlening in zijn thuisland Brazilië, en hij is een geweldige vent, altijd bescheiden over zijn enorme prestaties. We zijn er trots op hem in de GLORY Hall of Fame te hebben."

Pereira voegt zich bij andere GLORY-legendes "Bazooka" Joe Valtellini en Semmy Schilt als de derde officiële inductee in de GLORY Hall of Fame. De inductie vond plaats tijdens het historische GLORY COLLISION 6 op zaterdagavond 4 november in het GelreDome, voor een publiek van meer dan 20.000 fans in Arnhem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws