Topkickbokser Jamal Ben Saddik in Marokko helpt aardbeving slachtoffers! 'Heldendaad' Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Jamal Ben Saddik in Marokko helpt aardbeving slachtoffers! 'Heldendaad'

Topkickbokser Jamal Ben Saddik in Marokko helpt aardbeving slachtoffers! 'Heldendaad'

Jamal Ben Saddik de Glory zwaargewicht kickbokser is afgereisd naar Marokko om mee te helpen in het door een zware aardbeving getroffen gebied, waarbij veel mensen het leven verloren.

Vorige week werd Marokko getroffen door een zware aardbeving die meer dan 2.000 levens heeft geëist. Deze ramp heeft veel mensenlevens verwoest en het leed is niet te overzien. Inmiddels is de hulp op gang gekomen en heeft ook de Koning van Marokko een groot bedrag ter beschikking gesteld om de slachtoffers te helpen.

Ook de vechtsport wereld die veel Marokkaanse vechters kent is in actie gekomen, zo ook Jamal Ben Saddik die in het gebied Oulad Aïssa, Taroudannt mee helpt. Op zijn Instagram deelde de topvechter een foto terwijl hij in het gebied is. Dit wordt door veel fans met veel respect ontvangen.

"Moge Allah je belonen voor je goede daden", schrijft een fan. Een ander schrijft: "Dit is pas grootheid, de behoeftige helpen, respect champ, je bent een echte held." Niet alleen Ben Saddik is in actie gekomen ook andere topvechters draagen hun steentje bij.

Enfusion topvechter Nabil Haryouli zette een actie op om hulpmiddelen te verzamelen die in een grote vrachtwagen riching het getroffen gebied zal gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws