Jamal Ben Saddik in de Glory Zwaargewicht Grand Prix 2023? Fans hopen op goed nieuws Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik in de Glory Zwaargewicht Grand Prix 2023? Fans hopen op goed nieuws

Jamal Ben Saddik in de Glory Zwaargewicht Grand Prix 2023? Fans hopen op goed nieuws

Er zijn opwindende ontwikkelingen in de wereld van Glory Kickboxing met de dit jaar in het leven geroepen zwaargewicht Grand Prix. De geruchtenmolen draait op volle toeren en er is één naam die steeds weer opduikt: Jamal Ben Saddik.

Deze getalenteerde en meedogenloze vechter zou volgens fans moeten terugkeren naar de ring tijdens de Glory Zwaargewicht Grand Prix in 2023. In het geval dat dit gebeurt belooft het een spektakel van jewelste te worden.

In 2018 wist hij de titel van toernooikampioen te veroveren na een heroïsche strijd in een 8-manstoernooi. Wat deze prestatie nog indrukwekkender maakt, is het feit dat hij dit deed ondanks een gebroken hand. Ben Saddik toonde niet alleen zijn ongekende vechtershart, maar bewees ook dat hij in staat is om meerdere gevechten op één avond aan te kunnen.

De Schorsing en Het Verlangen naar Terugkeer

Helaas werd het succesverhaal van Jamal Ben Saddik onderbroken door een schorsing die opgelegd werd door Glory Kickboxing. Deze schorsing volgde op een onderzoek naar een regelovertreding die plaatsvond tijdens zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi bij Glory 81 op 20 augustus 2022. Op 8 februari 2023 kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Ben Saddik positief had getest op prestatiebevorderende medicijnen, wat leidde tot een no-contest voor zijn overwinning op Adegbuyi.

De schorsing van Jamal Ben Saddik bedraagt 15 maanden, die begon op 20 augustus 2022. Dit zou betekenen dat hij rond oktober 2023 weer beschikbaar zou kunnen zijn om deel te nemen aan Glory-evenementen.

Het Vooruitzicht van Glory Collision 6 en de Zwaargewicht Grand Prix

Nu we weten dat Jamal Ben Saddik binnenkort zijn terugkeer zou kunnen maken in de wereld van Glory, rijst de vraag: wat staat er op het spel? Het gerucht gaat dat hij een kans zou kunnen krijgen om deel te nemen aan de Glory Zwaargewicht Grand Prix, een van de meest prestigieuze toernooien in het kickboksen.

De eerste mogelijkheid mocht Glory beslissen Ben Saddik terug te brengen, dan zou wellicht bij Glory Collision 6 kunnen zijn, dat gepland staat voor 4 november. Dit zou voor Ben Saddik een gouden kans zijn om zijn stempel te drukken op de zwaargewicht divisie. Het zou niet alleen een kans zijn op revanche na zijn schorsing, maar ook de mogelijkheid om te strijden tegen enkele van de beste vechters ter wereld.

Een Veelbelovende Toekomst voor Jamal Ben Saddik

Terwijl fans over de hele wereld reikhalzend uitkijken naar de terugkeer van Jamal Ben Saddik, blijven de speculaties over zijn mogelijke deelname aan de Glory Zwaargewicht Grand Prix groeien. Zou hij opnieuw geschiedenis kunnen schrijven en zijn naam in de annalen van het kickboksen kunnen graveren? Inmiddels lijkt Ben Saddik weer flink aan het trainen te zijn waarvan de fans speculeren dat dit een comeback zal kunnen betekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws