Moet Jamal Ben Saddik vechten in de Glory Grand Prix? 'Uitslag poll verrassend' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Moet Jamal Ben Saddik vechten in de Glory Grand Prix? 'Uitslag poll verrassend'

Moet Jamal Ben Saddik vechten in de Glory Grand Prix? 'Uitslag poll verrassend'

Jamal Ben Saddik zou moeten meedoen aan de Glory zwaargewicht Grand Prix dit jaar, daar lijken de fans maar ook gevestigde namen in de vechtsport het unaniem over eens.

Uit een poll door Vechtsport Info op social media blijkt dat maar liefst 84% van de stemmers Jamal Ben Saddik graag zien terugkomen in de Glory ring. Waar 16% het liever niet ziet gebeuren. Niet alleen fans zien de Marokkaans-Belgische topkickbokser terugkeren maar, ook een groot aantal bekende namen uit de sport brachten hun stem uit.

Moet Jamal Ben Saddik vechten in de Glory Grand Prix? 'Uitslag poll verrassend'

Op het moment zit Ben Saddik het laatste stuk uit van zijn 15 maanden durende schorsing wegens het gebruik van een verboden middel. Dit kwam aan het licht na zijn wedstrijd in 2022 tegen Benjamin Adegbuyi.

Jamal Ben Saddik hoort in de Glory zwaargewicht Grand Prix 2023 mee te doen

In 2018 werd Ben Saddik de Glory zwaargewicht Grand Prix kampioen waar hij met een gebroken hand gewoon door bleef vechten. Ben Saddik wordt niet alleen daarom genoemd als top kandidaat voor een plek in de Grand Prix. Ook door zijn gevecht tegen Glory kampioen Rico Verhoeven in 2021 gooide hij hoge ogen.

Het gevecht destijds tegen Verhoeven was een van de meest heftigste in de geschiedenis van Glory. Mocht Ben Saddik terugkeren dan zou dit wellicht al op 4 november kunnen zijn, tijdens Collision 6 waar ook Verhoeven zijn titel verdedigd tegen Tariq Osaro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws